Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14/3, pi-dagen. Hörde just programmet " Den gömda koden" i P1. Ett sammandrag.


p(oes)i


någonstans i pi
finns ditt telefonnummer
ett evigt antal gånger
ditt födelsenummer
ett oändligt antal gånger
det känns på något sätt
tryggt
tänk dig en dikt
som håller på i all evighet
den som läser är också evig




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-14 11:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Glömde berömma den fyndiga
rubriken. Gör det härmed!
2015-03-18

    Dan Myrbeck
Fascinerande! Skickar min pi-text:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1668310

2015-03-18

  Nanna X
tack. jag fyller faktiskt år idag på pi-dagen så jag tar åt mig ; ).
2015-03-14

  Gunnel Eriksson VIP
Svårt att förhålla sig till det eviga.
Fina tankar.
2015-03-14

  lila fjäderblomman VIP
finurligt *ler*
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP