Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt


Plötsligt berättar
koltrasten något jag glömt
under ett helt år




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-14 12:30



Bookmark and Share


  Deva
Naturen talar oupphörligt om att våren är på väg...men koltrastsången var nästan rekordartat,
2015-03-14

  Gunnel Eriksson VIP
Fin haiku! Längtar att
få höra koltrasten. Här
konserterar talgoxarna.
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP