Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen existerar ju ändå inte

Jag sliter ut
mitt inre
slänger det framför
dina fötter
- själen existerar ju
ändå inte -
stampar
slår
tills bara smulor
återstår
Fragmenten lyser
av våra
delade minnen -
det du sa
betydde mest
det du sa
alltid skulle
finnas
kvar

Jag hugger
i den överlevande ångesten
skär och försöker rista
nya mönster
Du vänder dig om -


går

 

 




Fri vers av Ananas
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-15 01:16



Bookmark and Share


  Alysse VIP
naket, blottat och starkt skrivet
smärtan och förtvivlan känns på djupet
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas