Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredric?

Fredric, vad fan händer där borta?
Vad händer här?
Fredric, sånt som vi älskar?
Sånt som vi gör när inte andra ser på?

Svarta lungor för att matcha våra svarta kostymer
Varje gång du säger "låt oss" och allt det där
Fredric, vad fan händer?
Varför älskar vi det här?

Fredric, vad i helvete gör vi?
Tiden går så snabbt när man är bakfull
Bakfylla är en del i elimineringen som tid skapar
Och jag vet Fredric, jag stinker sprit

Men vaknar du också om morronen,
med ett begär att köpa drömmer du drömde?
Fredric, jag orkar inte mer av det här med oceaner
Hur fan räknar man tid?

Fredric... Varför springer alla iväg?




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-15 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP