Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag minns

Saknar tid
för eftertanke.
Lever i stunden
och skapar minnen.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-15 10:13



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det här är så bra! Under ett par sekunder förstod jag.
Din finurliga text fick mig tänka på en låt av Dylan:"No time to think".
2015-03-16

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog viktigt ändå att ta sej tid ibland...
2015-03-15

    ej medlem längre
Att få tid att vänta in sig själv...så viktigt.
2015-03-15

  KattenKin VIP
En mellantid som är så viktig,
men som så ofta kommer i kläm.
2015-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Gäller nog de flesta av oss!
Kan vara svårt att hitta egentid, då man i lugn och ro kan samla tankarna.
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP