Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till oss som behöver

Pengar
är inte allt
men allt
har ett pris.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-03-16 21:58



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Bra, kortfattad sanning!
2015-04-21

  Anya VIP
vilken klok anekdot...ler åt sanningen i detta korta kärnfulla.
2015-03-19

    ej medlem längre
Lyckligtvis är alla pris i livet inte satta i pengar.
2015-03-19

    ej medlem längre
Klockrent!
2015-03-17

  Annie b'larsson VIP
Ibland är det allt. Men jag tror det är vad du säger?
2015-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Taget på kornet! På ett eller annat sätt får man betala för både olycka och lycka.
2015-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Allt ska betalas på ett eller annat sätt!
Bra skrivet.
2015-03-17

  KattenKin VIP
Ja det är underligt va, men så är det! Tillochmed pengar har ett pris.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP