Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livserfarenhet





Det ligger skimrande pärlor
där man minst anar det


Men det behövs ljus
för att se dem




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2015-03-17 12:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...bra skrivet...
2015-03-21

    ej medlem längre
Mm så fint orden lyfter fram känslan, tänkvärt.
2015-03-19

  bittemi VIP
Kloka ord!
2015-03-18

  Grubbelmia
Finstämd text fylld av livsvisdom. Tack! Låt oss tillsammans söka dessa skimrande pärlor...
2015-03-18

    ej medlem längre
Ett sanningsord, bra!
2015-03-18

  Lars Hedlin
JA så är det sannerligen...
2015-03-18

  Marianne Räf
Å, utan ljus kan man inte läsa kartan.
Emily Dickinson har nämnt det i
någon dikt.. Fin, din reflektion !
2015-03-17

  Lehva VIP
En sådan fantastisk text. Den sparar jag.
2015-03-17

    Birgersdotter VIP
Just så
2015-03-17

  Angel of love
Medvetenheten är det viktigaste.
2015-03-17

  ULJO
Tänkvärt och klokt skrivet
2015-03-17

  lila fjäderblomman VIP
Ja...så fint! Medvetenhetens eller närvaroljus.
2015-03-17

  louisegirl
Sant..
i mörkret syns de inte <3
Fint skrivet!
2015-03-17

  Magdalena Eriksson VIP
ja. Bra skrivet om pärlor.
tillverkar detta ljus genast.
2015-03-17

  Blomma-Stjärna VIP
sol + vakenhet
2015-03-17

  Blomma-Stjärna VIP
så sant - skimret tar ljuset fram!
2015-03-17

  KattenKin VIP
Så sant! Famlar man i mörkret missar man allt, och i rätt ljus blir det så tydligt...
2015-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Det gäller att leta! Tänkvärd text.
2015-03-17

    Dan Myrbeck
Människan är som musslan,
det finaste finns innuti.
2015-03-17

  Teresia Ridell
Sant och vackert förmedlat !
2015-03-17

    ej medlem längre
Så fint dina ord skimrar...

2015-03-17

  KYREUS of Sweden
- och viljan att söka.
"Den som söker,
den finner"
står det i en bok
jag ofta läser.
2015-03-17

  bumerang
Så sant.
Och ljuset hittar vi hos oss själva
2015-03-17

    Sefarge VIP
insiktfullt skaldat!!
:)

2015-03-17

    ej medlem längre
Åh, fint formulerad sanning! Bokmärkt såklart!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP