Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsprocessen är alldeles uppenbarligen i en synnerligen skarp utvecklingsfas ... Tur att jag har ett starkt hjärta så att jag ej behöver oroa mig för att det ska gå i kras ...


Om du vill bli mitt Lyckopiller på heltid ...

... och är ämnad
att komma 
för att stanna och förbli
under oöverskådlig framtid
med mig ...

... så lovar jag
från djupet av min själ
och hela mitt hjärta
att jag kommer sluta
ta min medicin
och istället 
ta dig tre till fem
gånger per dygn
eller i tid och otid
alltefter dina behov
när helst du vill ...

Den enda bieffekt
det kan få 
för oss båda två
är att vi 
fullständig tillfredsställelse
med mersmak
och en outgrundlig sinnesfrid
kontinuerligt skulle få ...

Och så skulle jag
få dig att så himla bra må
att du inte någonsin
skulle vilja byta ut mig
eller ifrån mig gå ...

Blir ju förälskad i dig
varje gång 
jag med dig pratar
eller stöter på
och om inte det i sig
är ett tecken
som visar på
att du är ämnad 
att bli,
vara och förbli
mitt älskade lyckopiller ...

... så vet jag
ingen annan råd ...

... än att finna ut
en annan väg att gå
för att få dig att förstå
att det är meningen att
du och jag 
ska bli
vara och förbli vi två ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-03-17 12:48



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En het kärleksförklaring
som jag hoppas hon
förstår
2015-03-17

    ej medlem längre

Berörande och fin text!
2015-03-17

  hanny
Gillas. Subtil men träffsäker.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP