Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orosmolnet


OROSMOLNET

tiden har stannat

trots att klockan slår

tiden är utmätt

innan du säger va

 

vi är nyfikna

lägger näsan i blöt

men ibland är det stopp

allt får vi inte veta

 

men ofta känner vi

på oss när något är på g

det kan vara små signaler

i vilken form som helst

 

som skrämmer

så vi snabbt lägger

locket på och låtsas

som att det regnar




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-17 18:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visst är det så ibland!
Bra skrivet.
2015-03-23

  Lars Hedlin
V>ishet
2015-03-18

  Ljusletaren
Sant och vist ordat/ kram
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP