Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döende simtag förlorar förmågan att simma

Jag kommer att drunkna.
Jag kommer inte hitta simtagen efter dig.

Jag kommer att drunkna
vattnet kommer att skumma så att mina egna andetag kommer att dränka mig.

Motströms kommer jag välja att dö i de osynliga spåren efter dig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-17 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann