Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vikning






papperet:

såg på handstilen. förgrenat
tills det stack. i sina spetsar ögonen
dimmades djupt och jag läckte. ut
i omgivningen. hela atmosfären regnar
men inget växer. jag kilas osådd i jord













Fri vers (Fri form) av Anachronism
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-18 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anachronism