Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergatan - En cirkulationsplats

Vi som skulle göra underverk i januari, äta sill, sjunga och skåla i juni
Ingen regissör i världen ville förstå


Efter ett ständigt sökande vädjade till slut stjärnorna och jag gav dem min blick


Jag hade korsat indiska oceanen
erövrat världens högsta byggnad
beundrat ett av våra sju underverk i kalla Peking

Jag tog mig fram
men bakom molnen
långt där uppe
var allt sig likt






Fri vers (Fri form) av Tino
Läst 647 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-03-25 21:18



Bookmark and Share


  Nina.H
Stort.. stora ord och stora tankar.. den här landade hos mig.. gillar verkligen temat och du skriver fantastiskt bra!
Du är grym Tino!
2015-12-02

  Hanna Mari Wallin
Fint framfört

väckte existentiella frågor inom mig
2015-10-31

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastisk dikt om hur man kan uppleva livet...
2015-03-26

  Linda CH VIP
Det lilla i det stora ur ett filosofiskt perspektiv. Snyggt!
2015-03-26

  Chawa VIP
Jag känner ett inre pågående samtal med bortom universum... där som allt är ett och evigt... Brustna drömmar... sökandet efter gåtans tysta svar... Så djupt orden och musiken drabbar mig...
2015-03-26

  Ljusletaren
Ord med innehåll *gillas* även musik och bild gillas/ kram
2015-03-26

  M M Mannheim VIP
Har du varit på långresa vännen Tino?
Har saknat dig och så kommer du med din fina text.
2015-03-25

  P-E-H
Ja, vissa saker förändras aldrig... fint poetat!
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tino
Tino