Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rodnar på hela kroppen


Det pirrar

Det pirrar, känns som man flyger fram
och jag rodnar på hela kroppen

Blickar som når och klär av
ögon som blygt tittar tillbaka

Orden snavar i munnen
ditt namn vågar jag inte nämna




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-19 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa