Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Till dig som drabbats av sorg

Låt sorgen bliva
en väg tillbaka,
till allt det vackra
som en gång var.
Tiden får du
ej tillbaka,
men alla minnena
de har du kvar.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-20 09:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är viktigt att komma ihåg...fint diktat...
2015-03-21

    ej medlem längre
Fint diktat!
2015-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl