Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1.2


MED TITEL

 

Intrycket
var som ett visitkort
där påtvingad stumhet
snärjts in i benvita fibrer deluxe
vilken desperat försökte häva sig
över ditt namn i svarta versaler

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Almagrundet
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-20 20:57



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Kan det bli bättre morgonläsning, denna världspoesidag. Du verkligen äger orden. Det har jag alltid tyckt.

2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet