Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarfolkets återkomst

Det är färgen blå
Och fyllan under den
Det är rök
I våra lungor
Andas in
Andas ut

Leenden som klargör
Skratt som bara kan visa
Glimtar i ögon som skimrar
Andas in
Andas ut

Våren är här




Fri vers av Hecate
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-21 01:41



Bookmark and Share


    Omedvetandet
får jag vara med?
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Hecate