Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:(


Att jag vill dö

Tandställning
Reser dig
Jag har ingen
Därför vill jag dö

Partner
Älskar dig
Jag har ingen
Därför vill jag dö

Romanskt té
Värmer dig
Jag har inget
Därför vill jag dö

Sanningen
Ser du inte
Jag älskar dig
Att jag vill dö
Det borde du se
Sanningen




Fri vers av IQ
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-04-13 11:12



Bookmark and Share


  Cassandra
Jag älskar ditt sätt att skriva. Fullkomligt underbart.
2006-09-23

    Little Sunshine
Nämen nej :(
Fy vad sorgligt, eller skriver man så? ...
Hm, deprimerande och olycklig text du skrivit.
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ