Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försöker visualisera verkligheten bakom alla de märkliga ord, alla de hjärtan, stjärnor och utropstecken som kommit till mig i sms från Svalbard och solförmörkelsen...


dagnatten


Efter dagnatten
kastar ljusexplosionen
strålar över snön

det stora ögat
påminner om sin styrka
vi flamsar som barn




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-21 18:18



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Båda är bra.
Tycker mycket om ordet
"dagnatten".
2015-03-22

  lila fjäderblomman VIP
Gillar båda!
2015-03-21

  Nanna X
låter som något man skulle vilja uppleva, i rätt sällskap
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP