Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytor som döljer

 

 

Ytor som döljer

och förvirrar

Leder oss bort

eller ger oss en sannare sanning

 

Ytan som spegel

av ett inre

Ett djup

som med slöja hålls hemlig

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-21 18:52



Bookmark and Share


  mike irow
renaste poesi
i poesin
underbar djup
2016-04-19

    ej medlem längre
mycket fin poesi!!!! Älskar dina sista rader speciellt,tack för denna Sanna!
2015-03-21

    Lena Söderkvist VIP
Spännande!
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP