Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Mamma

Sommarängeln, svävande över marken.
En ljus skugga i ögonvrån.
Vår sommarängel, osynlighetens vingar klär dig.
Vår fina, alstrande en kärlek som aldrig tar slut.
Ljuset i allt.
Har aldrig skänkt oss mörker.
In i det sista, ett leende bakom det som blev du.
Du sa att du inte var rädd.
Du visste att de andra väntade på dig.
I varje tår som trillar från våra kinder finns du.
I varje andetag finns du.
Du skapade oss, vi bär spår av dig.
Du är lycka.
Du är vackrast.
Så ska vi minnas dig.
Som ljuset.
Som värmen.
Som leendet.
Som kärleken.
Jag ska leva som du sa.
Och jag ska ta hand om lillasyster som jag lovade dig.
Tills vi ses igen, älskade mamma, vi älskar dig så högt att du hör.




Fri vers (Fri form) av Emma Fransson Forss
Läst 912 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-22 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Fransson Forss