Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I krig och kärlek - 4

För övrigt är du som jag.
För övrigt är din gängliga gångstil synonymt för dig.
För övrigt är din ryggtavla obeskrivbar.
För övrigt är din närhet behövlig.
För övrigt är dina ord lugnande.
För övrigt är din andedräkt i min nacke varm.
För övrigt är gesten när du lägger mitt hår bakom örat varsam.
För övrigt är din omfamning trygg.
För övrigt är din blick ofullständig.
För övrigt är din röst som en sång.
För övrigt är ditt leende flyktigt.
För övrigt viskar du tyst i mitt öra, lovar och älskar.
För övrigt är du allt som behövs.
För övrigt behöver jag dig inte alls.
För övrigt är du en saga.
För övrigt är du som jag.




Fri vers (Fri form) av Emma Fransson Forss
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-05 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Fransson Forss