Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningens sista timmar




Mörkret fångar mig
Vi dansar
Och jag faller ner i sprickan där nere

Blundar
Lyssnar på din röst

Vackra mörker
Nu dör jag i dina armar
Och låter ljuset slockna framför gryningens sista timmar




Fri vers av Tess74
Läst 268 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-24 10:34



Bookmark and Share


  Minkki VIP
scenkonst :)

2015-03-25

  Tino
fint, poetiskt. Perfekt
2015-03-25

  Lars Hedlin
Helt underbar..En av dina bästa :) kram
2015-03-25

  Henning Hson
Tummen upp!
2015-03-24

    ej medlem längre
Dramatisk!
2015-03-24

    MichaellQ
Fint skrivet.. Gillar!
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74