Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång var jag sexton år.

Mina torra armbågar
skrapar sakta upp din hud
som solen aldrig släpper
dina kalla ögon möter mina
med en sådan värme
att mina varma ögon
bleknar i din omtanke

jag var rädd för att sudda bort
ditt dumma leende
med mitt lapptäcke
av dåliga erfarenheter
när det var du

Är du

som får mig att känna mig
som de första fjärilarna
sommaren när jag var sexton
förutom att din varma hand
säger till mig
att du tänker stanna.




Fri vers (Fri form) av skogarna
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-26 00:32



Bookmark and Share


  Zandor
har oxå varit sexton...
2016-08-19
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna