Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 26 mars

Starar letar mask
hungriga efter långfärd

matta av konstgräs

 

YM Bohman-15




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 288 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-26 10:41



Bookmark and Share


  aol
Gillas fyndigt skrivet
2015-03-26

  © anakreon VIP
Finurligt formulerat.
Calle
2015-03-26

  RitaBrunner
Se där! Grattis!
2015-03-26

  Ponkla
Mycket bra skrivet!
2015-03-26

    sajo
Suveränt bra haiku. Bokmärker.
2015-03-26

  RitaBrunner
Våren smyger fram.
Vill ännu inte väcka
en sovande björn.


2015-03-26

  Gunnel Eriksson VIP
Jättebra duubeltydighet på
tredje raden. Det är svårt att
få till. Bravo!
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER