Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Formad av en händelse på mitt arbete idag. Får tacka Marie Fredriksson för rubriken


Du lilla sparvöga



Som en fiolsträng spänner du dig
Mot min hand

Din späda kropp

Du andas tungt
Och jag ser på dig
På din magra kropp
Dina gamla händer

Och jag gråter



Du lilla sparvöga




Fri vers av Tess74
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-26 21:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Like it A Lot!
2015-03-27

  Peter Olausson VIP
tack för din ömhet i en text om den som verkligen behöver dig, där och då
2015-03-27

    ej medlem längre
Gillar slutet!
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74