Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Busskur


Busskuren krossad
nu är ingen utanför
när vädret leker




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-27 16:53



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fordrar ett ögonbllicks eftertanke.
Bra!
2015-03-28

  lodjuret/seglare VIP
Inne i modet
bus i ur o skur
renodlat skoj
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP