Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trerading

Hur som helst är det
krasch och sedan ingenting




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 655 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-27 22:03



Bookmark and Share


    Umeå 0719
Fyndig med den frånvarande tredjeraden, som ju ändå finns där på något sätt.
Tragisk.
Och ack så aktuell.
2015-03-30

  Gunwale VIP
Då blir det fyra.
2015-03-28

  Nanna X
rubriken är ju också en rad...
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP