Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omogen frukt

Jag vill vara
ett förbjudet äpple
på ett träd
omringat av törn

Jag vill känna
hur din själ kämpar
när du målar
rosor i mina hörn




Fri vers (Fri form) av konstkick
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-29 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick