Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning på del1.


Naturen visar oss om livets död och pånyttfödelse Del2

Vad svårt för det lilla barnet som inte
når fram till sina föräldrar med sina
speciella behov. Energiflödena mellan
barn och föräldrar var blockerade och
behoven förnekades.
Barnet kände sig oälskat och
värdelöst.
Tanken är ju skapande, tycker jag att
jag är värdelös så kommer jag att få om-
givningen att visa mig det.
Så en dag vaknar jag och ser mig själv
och mitt spel.
Jag står upp med ord och handling och
visar min värdighet.
Hur ska någon få Dig att känna dig värdelös
när du vet inom Dig att du är värdefull.(måste
erkänna att det tog lång tid att få dessa ord till
verklig handling i nuet).
Livet lär och skärselden är oundviklig.
Nödvändig reningsprocess!




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-29 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt rätt,bra skrivet! Skärselden är verkligen oundviklig.
2015-03-30

  Lars Hedlin
Mycket bra i känsla och i tanke!
2015-03-29

  M:tin
Så fint!
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP