Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utrotningshotat djur







efter att du har varit i mig
rinner energin ut fuktigt
som genomskinlig mens
eller inverterat avtryck

ett distillerat kön/plats

lakanet läcker
mina mensfläckar. ser ut
som mörka suddiga. tropiska fjärilar man bara ser
i tid och otid

men mitt salta vatten
antar formen av en kräfta
med halvöppna klor
jagar den över sängen/revir
















Fri vers (Fri form) av Anachronism
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-29 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anachronism