Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu måste huset målas om...

En konstnär i Skänninge by
tog till färgmetod randig så ny
orange och så gult
nämnd tycket det var fult
höll ej svensk stil, så de skrek ju fy...

Det är det vackraste och soligaste huset
på hela gatan. Innan stod det obebott i
många år och målarfärgen dansade
i flagor på huset...

Det gul-orangemålade huset som nu ser ut
som morgon- eller aftonrodnadens gudinna
skall alltså inte få lysa upp tillvaron längre...

Tänk vad politiker kan! Mycket!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-29 12:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Brillant!
2015-03-31

    Dan Myrbeck
Antik
politik.
2015-03-30

  ULJO
Ja du är ju lysande
2015-03-29

  lodjuret/seglare VIP
Skönt med en aktuell Rick
politiker går på med sina trick
klart väggen bort få flaga
så det rymts i någon bilaga
av Allt i hemmet på e kick
2015-03-29

  Irene Åberg
Bästa Ewa*Britt
GULT*som*SÅ VACKERT*
OTROLIGT**
Vad håller Politikerna På Med???
Gult*Guld*som Lyser upp vår Dag*
Den Gula Färgen Får vara kvar det
Bestämmer JAG**och jag ska VAKTA HUSET*DAG*NATT*
Har dom inga andra Viktiga Frågor
på Agendan....än.....Vackert GULT*HUS???
HJÄLP TILL Nu ALLA*Så det Gula Huset får LYSA*UPP/Kram
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt