Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden - i presens (första pers. sing.)

 
fick nog av världen

lade mig ner för att dö

men döden ville inte ha mig

reste mig för världen
igen

och kände mer

kände mig mer

mer död än någonsin

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Almagrundet
Läst 499 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-30 20:14



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Mera ! Mera !
2015-04-01

  Burn
wow, en riktig pärla! jäklar vad jag gillar den här.
2015-03-30

  catharina.jerbo VIP
Döden, döden sa Astrid Lindgren med sin sköna humor. Jag hytter mest näven åt den rackarn. Hen är ju inte klok på någon fläck! Och din text beskriver det så bra!
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet