Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte jag

Står bredvid men tittar på från avstånd.
Ett händelsecentrum där jag är en betraktare.
En biroll i mitt eget liv.
Jag ser mig runt i rummet och ser så många fler.
Rör sig, skrattar och mår bra.
Alla dessa glada människor.
En klunga av varm energi som fyller upp rummet.
Men jag kan inte ta del av värmen.
Den heta luften är inte min luft att förbruka.
Så jag går och ställer mig utanför.
Ser in genom fönstret och ser allt hända.
Men jag deltar inte.
Bara tittar och väntar på den dag då jag ska våga gå in.
Våga delta och ta plats.
Känna hettan möta skinnet och veta att jag förtjänat de.




Fri vers av maja.s
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-30 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maja.s
maja.s