Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår natt

Käraste syster
Dansa längst asfalterade vägar.
Kyss dig fri från världens sorger.
Vi är så unga att vår natt är en evighet.
Så sjung syster sjung!
För alla dom som inte vågar,
Ska vi möta gryningen.
Klarare än en stjärnhimmel i maj,
Ska vi färglägga världen.

När klockan slår två ska du fånga ett fyrverkeri.
Släng av dig skorna!
Fotsulan i lera möter luften i hoppet.
Kasta dig ut syster!
Låt dina vingar bära dig in i midnatten.
När universum tittar på,
En tango för oss som älskat.
Lämna sorgerna på marken.
Ikväll är du fri syster.




Fri vers av maja.s
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-30 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maja.s
maja.s