Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom ska aldrig ta dig

Kasta en blomkruka
Bränn upp ett slott
Spotta mig i ansiktet
för det är aldrig ditt fel

Skrik så dom hör
Svälj ingen tystnad
Bränn upp alla dagböcker
för att hylla din frihet

Spring tills du faller
Sov bort en hel livstid
En evighet på vintergatan
för jag är här när du vaknar

Kasta en tärning
Kyss en främling
Tiden är den att förbruka
Så låt timmarna gå




Fri vers av maja.s
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-08 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maja.s
maja.s