Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan för dig

Fan ta dig för att du inte var en ängel
I en sårad tid bad jag dig om hjälp
Jag föll och gruset gjorde sönder mina knän
när jag skrek
Ett stadigt handslag men en blick som talar om något annat
Jag ville bli räddad
men du var ingen hjälte

Fan ta dig för dina lögner
Allt du sa skavde
Om jag blundar kan jag fortfarande se din rygg
när du vänder dig om för att gå
Du vägrar ett möte
Så kall att solen smälter vid din beröring
men ändå ville jag bli smekt

Fan ta dig skrek jag
men du var redan borta
i ett avlägset rum där jag inte fick komma in
när du inte kunde se mig tillät jag mina tårar
alla mina smärtor rann ur mig
jag gick itu
för att du inte fanns

Fan ta dig för att du är så dum
för korkad för att inte se vad vi var
lyckliga utan begränsningar
din osäkerhet fick oss att rasa samman
Du skrek jag skrek vi skrek aldrig såhär förut
innan fallet klinga skratten
Men du är en idiot som inte vill se
för du måste minnas
att detta inte var vi

Fan ta dig för att tryggheten försvann
rädslan kom ikapp
Din frånvaro bränner i mig
Det finns ingen annan som kysser bort mina sorger
som du
ingen annan är du
Nu är de sorgerna efter dig som svider
och du lämnade mig hjälplös
Kramp i hjärtat




Fri vers av maja.s
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-12 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maja.s
maja.s