Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så sågs vi igen

 

rösten lockade som förut
mjukt och vänligt ordrikt

leendet bjöd in

och samtalet föll sig naturligt
om det enklaste och om det svåra

livets glädjeämnen och sorger

som format oss
som givit oss ärr
och som fått oss att reflektera och analysera

som givit oss insikter
och förklaringar till varför saker blivit si eller så

två mogna människor
som givits kärleken åter

inte likt en flödande älv
utan som en lugnt rinnande liten å

 

(c)tk.

 

 

 




Fri vers av thyra
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-30 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Liten å ... ska det vara!
2015-05-02

    ej medlem längre
Lugn och harmoni!

"två mogna människor
som givits kärleken åter

inte likt en flödande älv
utan som en lugnt rinnande liten"



2015-05-02

  RitaBrunner
Går rakt i hjärtat! <3
2015-03-31

  Lars Hedlin
Mycket känsla och inlevelse....
2015-03-31

  Gunnel Eriksson VIP
Bra om mogen kärlek.
Tycker särskilt om sista strofen.
2015-03-31

    ej medlem längre
Så vackert om lugn och mogen kärlek!
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra