Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låttext.


Lagt kort ligger

Lagt kort ligger
Du behöver tröst och sånt
Men jag är inte här
Och när allt är sagt och gjort
Riktar du blicken mot
Något bättre
Något större

Går på gatan där
Jag först blev kär
Det var så längesen nu
Så väldigt längesen

Går på gatan där allt börja
Där allt sluta
Är ju ingen känslokille

Men tårarna ville inte sluta

Går på gatan där
Jag först blev kär
Det var så längesen nu
Så väldigt längesen

Bränner rosor, bränner broar
Släpper dig fri och behöver aldrig
Konfrontera känslan av
Att leva upp till alla krav

Men vi var unga vi var dumma
Vad fan kan man begära av ungdomar
Mest är de ytliga och klagar på allt
Världen är stor som deras famn




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Philip V
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-30 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V