Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politicians Lover

Hon ger mig krav
Men ger jag henne svar?
Hon ger mig allt
Men har jag något inte andra killen har?
Fan, detta blev lite pubertalt
Men växer man någonsin ifrån att inte känna sig lite svag?
Låt mig vara ett tag
Skippa det sista messet och låt jag få vara jag
Vi hörs ju nästa dag
Att få landa i sig själv, vara sin egen snuttefilt helt utan hjälp
Det får mig att må bra
Glöm inte:
Jag älskar dig dag ut och dag in
Varje
Dag





Fri vers (Fri form) av Philip V
Läst 322 gånger
Publicerad 2014-10-28 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V