Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadat

Lever på hoppet
Vi alla har väl nåt botten
IG och sånt
Trots att jag är akademikernas son
Ja, jag sjunger min sång
Förvirring och inkonsekvens
Att vara sig själv
Resulterar i en och annan ovän
Varför ska det vara så svårt
Att vara vid sina sinnens fulla bruk
Samtidigt som man är kåt
Varför ska det vara så svårt
Att vara medvetandets kung
Som så många förr
Dricker jag whiskeyn sent på kvällen helt utan skäl
Har väl vänner, familj och mitt 9 till 5
Det räcker än
Men vad är det om det är allt
Ett leende klär ju alla
Men för mig är det inte ballt
Skadade personer knullar, super och skrattar hårdare än andra
Banalt är ju det
Låt det bli sömnens vagga




Fri vers av Philip V
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-12 03:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V