Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brave & Quiet

Take what you want from this open hand
In bloom like my heart like my mind
I'm so confused by myself sometimes
Talking to you soothes me for a while
Every second something's ending
Let it not be you let it not be me
You're so brave and quiet
I forget you're suffering
Forever changing like the moon, like the sun
Thoughts clouded by an open mind
You're so brave and quiet
I forget you're suffering




Fri vers (Fri form) av Philip V
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-28 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V