Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
xxx


xxx

Kanske vet jag inte ens vad fan jag gör, men här står vi fria, tutar och kör
Backspegel har v inte förrän 30+, låt oss hopppas att vi även då inte släckt vår törst
Vi blir utspridda som sandkorn kastade i luften, fångade av vinden
Innan var vi cementerade i våra roller
Klassens slampa, klassens nörd och den pretentiösa mansgrisen som inte fattade att han var körd
Fan vad fint, lite soft musik och en flaska rött vin
Vi vill vara vuxna, men stanna där i gränslandet till dum naivitet
Som i en godisaffär välja mellan allt som är gott med en välvillig omsorg
Jag vill inte vara din äckliga likör, den som ser god ut på ytan, men som du spottar ut i en stor grimas och förstör
Ta hand om dig, för det kommer gånger du är ensam och inte själv
Det kommer gånger då du är själv, men inte ensam
Och låt det sista bli ditt eget val




Bunden vers (Hexameter) av Philip V
Läst 454 gånger
Publicerad 2014-06-19 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V