Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas längtan

Mitt hjärtas längtan
Så underbar den är
Lever du upp till min förväntan
Du som håller mig så kär

Bryt nu ej detta band
Det speciella som vi har
Släpp aldrig min hand
Lova att stanna kvar

Du, mitt hjärtas längtan
Som får mig att bli svag




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-30 23:10



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Hoppas att du även kan känna styrka i din kärlek.
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP