Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel IV



jag försöker vara någon annan.
sitter på ett tåg och noterar
vadar i kläder och flyger i hår
små saker även. som en tändare

sommartorr skog
min törst

jag lockar till mig min mat
deras personer flyktiga
hållna små möss
jag sträcker en hand. mjuk
framåt och jordig. myllan lyfter mig
vinklar mina klor
mot deras ögon

bränner ner deras eld
med min kropp

jag är någon annan
tills det värsta och bästa
i deras liv
inte längre sköljer rent
i mig

jag återvänder till träden
mitt bo är en del svärta
lika stora delar sot/sten

bygger/sluter ett nytt
sätter en inramad sjö i hallen














Fri vers (Fri form) av Anachronism
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-31 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anachronism