Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resande senryu


på resande fot
bort till något varmare
kalldusch vid ankomst




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-31 17:07



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra skrivet!
2015-03-31

  KattenKin VIP
Bra haiku, som man tolkar vidare på!
2015-03-31

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Bra senryu, ja, alla vi reser från vardagliga bekymmer i förhoppning av motsatsen.
Glad påsk och trevlig resa till familjen, Onomatoprofet VIP

2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP