Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGSLANS VILA - tanka

 

Skymning bär ängslan

skälvande gråklädd och trött

för den till vila

på mossans doftande bädd

ugglans hoande vaggsång




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-01 17:28



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant
2015-04-01

    Oswaldina
Mycket fin.
2015-04-01

    ej medlem längre
Trolskt vackra ord.
2015-04-01

  KattenKin VIP
Väldigt fint, du är så duktig på naturscener!
2015-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert!
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP