Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmaning



Överlevandets krona
handlar om fantasi

Konsten att blicka in
i otal scenarior

Se framför sig
det möjliga och det omöjliga

När krokodilen
slår ihop sina käftar
vara tillräckligt nära
tillräckligt på avstånd




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2015-04-01 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST