Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaarnek

Jag vadar i kvicksand

Gyttjepöl

Vågar aldrig kapa mina band

Vederbörande

Hur tar jag mig ut

Våld

Uppriktigt

Jag var helt såld




Fri vers (Fri form) av Lelix
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-02 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelix
Lelix