Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytt är bytt

uppmärksamheten var smickrande
hur kunde du

jag lurade i mig att
världen inte fanns
utan dig

hur kunde jag glorifiera
engångsligg
naivt

för jag var väl underbar
jag var naken
hur kunde jag ge efter

bytt är bytt
kommer aldrig tillbaks
och jag trillar över varje sak

så nu ligger jag här
naken
med öppna sår

du var aldrig berörd
tippade aldrig på dina tår




Fri vers (Fri form) av Lelix
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-18 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelix
Lelix