Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ändlös resa, pt. 2

Den ändlösa resan tog slut
Jag är tillbaka
Tillbaka till staden
Med statiska ljus
Ett bisarrt vemod
Sköljer över mig
Tårar - kalla, salta
- 3 grader, vinterperiod

En fantom-känsla, en avkapad lem
Ge mig tillbaka, ge mig tillbaka mitt hem
Ta mig här ifrån
Hur kommer jag här ifrån?
Det är slut nu
Dra för ridån

Var är jag
Vad är detta
Lämnat min kropp
Ser ljudlöst på, någon återberätta
Vilsen, desperata, människa
Han finns inte mer
Han är någon annan nu
Som en tredje person som tittar ner




Fri vers (Fri form) av Lelix
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-15 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelix
Lelix